Studera smart: Så lyckas du med tentor och andra prov
ISBN9780273726647
Upplaga1
FormatHäftad (Paperback)
FörfattareKathleen McMillan
Publiceringsår2010-01-21
FörlagPrentice Hall
Antal sidor208
SpråkSvenska

Häftad (Paperback) • 2010-01-21

Studera smart: Så lyckas du med tentor och andra prov

av Kathleen McMillan

 • ISBN: 9780273726647
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad (Paperback)
 • Publiceringsår: 2010-01-21
 • Förlag: Prentice Hall
 • Antal sidor: 208
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Elin B
  138 kr

  Ny

Om Studera smart: Så lyckas du med tentor och andra prov

Boken Studera smart: Så lyckas du med tentor och andra prov släpptes år 2010 och är skriven av Kathleen McMillan.

Den består av 208 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Prentice Hall.

Köp Studera smart: Så lyckas du med tentor och andra prov begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 138 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Så lyckas du på tentor och andra prov. Finns det något hemligt recept på hur man lyckas med sina studier? Svaret är nej! Men det finns några viktiga tips och metoder som kan hjälpa dig att förbättra dina studieresultat. Så lyckas du på tentor och andra prov ger enkla och praktiska tips och lösningar som hjälper dig att prestera bättre och nå bättre resultat – och få bättre betyg! Så lyckas du på tentor och andra prov innehåller alla de råd, redskap och metoder som du kan behöva inför en tentamen eller annan typ av examination för att: - disponera studietiden på bästa sätt - hitta den studieteknik som fungerar bäst för dig - förbereda dig inför en tentamen och undvika de vanligaste fallgroparna - förbereda dig mentalt och fysiskt - undvika och hantera stress och nervositet. Så lyckas du på tentor och andra prov ger dig dessutom snabba svar på dina mest angelägna frågor om studieteknik. Översättning och bearbetning till svenska: Anna Brynhammar

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 138 kr
 Letar efter nypriser..