Studentens skrivhandbok
ISBN9789147084593
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareHans Strand, Kristina Schött, Stina Hållsten, Bodil Moberg
Publiceringsår2007-08-21
FörlagLiber AB
Antal sidor176
SpråkSvenska

Häftad • 2007-08-21

Studentens skrivhandbok

av Hans Strand, Kristina Schött, Stina Hållsten och Bodil Moberg

 • ISBN: 9789147084593
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-08-21
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 176
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Charlotta D
  209 kr

  Ny

 • Carolina B
  209 kr

  Ny

 • Anna-karin B
  209 kr

  Ny

 • Sofia W
  259 kr

  Ny

 • Sanna M
  259 kr

  Ny

Om Studentens skrivhandbok

Boken Studentens skrivhandbok släpptes år 2007 och är skriven av Hans Strand, Kristina Schött, Stina Hållsten och Bodil Moberg.

Den består av 176 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Studentens skrivhandbok begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Studentens skrivhandbok vänder sig till dig som är ny på högskolan eller universitetet. Kanske kommer du direkt från gymnasiet, kanske har du varit ute och arbetat några år. Här får du hjälp att komma underfund med vad, hur och varför man skriver på högskolan. Framför allt handlar boken om det skrivande du kommer att ägna dig åt de första terminerna. Läs mer Här får du veta vad lärarna kan mena när de ber dig diskutera eller redogöra i en text och varför den akademiska stilen är som den är. Du får också veta hur du kan göra när du ska skriva tillsammans med andra och hur arbetsprocessen kan se ut när du skriver på egen hand. Boken innehåller praktiska råd när det gäller stilen och språket i din text, hur du refererar till källor, hur du granskar och redigerar det du ska lämna in och mycket mer. Denna nya upplaga av Studentens skrivhandbok innehåller flera helt nya kapitel och presenterar ett annat synsätt än tidigare upplagor. Fokus ligger på vad man gör i en akademisk text. Om författarna Bokens författare har många års erfarenhet av forskning om och undervisning i skrivande på högskolenivå.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr