Strukturmekanik : modellering och analys av ramar och fackverk
ISBN9789144068947
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareKarl-Gunnar Olsson, Ola Dahlblom
Publiceringsår2010-11-16
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor354
SpråkSvenska

Häftad • 2010-11-16

Strukturmekanik : modellering och analys av ramar och fackverk

av Karl-Gunnar Olsson och Ola Dahlblom

  • ISBN: 9789144068947
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2010-11-16
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 354
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Strukturmekanik : modellering och analys av ramar och fackverk

Boken Strukturmekanik : modellering och analys av ramar och fackverk släpptes år 2010 och är skriven av Karl-Gunnar Olsson och Ola Dahlblom.

Den består av 354 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Strukturmekanik är den del av fysiken som beskriver hur olika material, som formats och sammanfogats till strukturer, bär sina laster. Kunskapen om dessa strukturers verkningssätt kan användas i en skapande process där hållbara och effektiva, funktionella och uttrycksfulla byggnadsverk utformas. Den här läroboken i strukturmekanik baseras på finita elementmetodens metodik. Förståelsen för strukturmekaniska grundelement, fjädrar, stänger, balkar och fundament, byggs successivt upp i en, två och tre dimensioner. Med hjälp av dessa element visas hur komplexa bärande konstruktioner kan modelleras och analyseras. Metoder för såväl linjär som geometriskt och materiellt ickelinjär analys presenteras. För att synliggöra den beskrivna metodikens generalitet finns ett kort avsnitt som tar upp andra områden inom tillämpad mekanik som värmeledning och elektrisk strömning. Läroboken stödjer tre centrala lärandemål: * Kunskap i grundläggande strukturmekanisk teori. * Färdighet i att modellera och analysera strukturer. * Förmåga att i en designprocess värdera och effektivisera föreslagna konstruktions utformningar. Läroboken vänder sig till civilingenjörsstudenter på kandidatnivå samt till högskole ingenjörsstudenter.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades på denna bok