Storylineboken : handbok för lärare
ISBN9789188298676
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareCecilie Falkenberg, Erik Håkonsson
Publiceringsår2004-05-20
FörlagLiber AB
Antal sidor336
SpråkSvenska

Inbunden • 2004-05-20

Storylineboken : handbok för lärare

av Cecilie Falkenberg och Erik Håkonsson

 • ISBN: 9789188298676
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2004-05-20
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 336
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -76% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ulrika K
  113 kr

  Bra skick

 • Johan W
  119 kr

  Bra skick

Om Storylineboken : handbok för lärare

Boken Storylineboken : handbok för lärare släpptes år 2004 och är skriven av Cecilie Falkenberg och Erik Håkonsson.

Den består av 336 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Storylineboken : handbok för lärare begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 366 kr (76%) mot att köpa den ny hos Akademibokhandeln.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Storylinemetoden återinför den magiska berättelsen i klassrummet. Metoden består av tematiska, problemorienterade "storylineförlopp" som formas efter hand som läraren med sina "nyckelfrågor" leder arbetet framåt. Läs mer I berättelsen möts lärarens ämneskunnande och elevernas sökande efter förståelse, och där skapas de bilder och formuleras den förståelse som behövs för att få insikt i världen och utveckla de kunskaper och färdigheter som är undervisningens intention. Berättelsen rör sig framåt utifrån lärarens och elevernas idéer och handlar hela tiden om någonting relevant för eleverna, men med den distans som fiktionen ger. Eleverna lär sig betydelsen av sitt eget kreativa och argumenterande tänkande, eftersom deras egna föreställningar och uppfattningar tillskrivs värde. Om författarna Cecilie Falkenberg är Cand.pæd i allmän pedagogik och pedagogisk konsulent på Danmarks Pædagogiske Universitet i Aalborg sedan 1992, sedan 2001 på CVU København & Nordsjæland, Köpenhamn. Erik Håkonsson är Lektor, PhD, ordförande för Forum for Læseforskning vid Danmarks Pædagogiske Universitet. Övriga medverkande författare: Sören Breiting, Yvonne Håkonsson, Jette Kantsö, Sigrid Madsbjerg samt Finn W. Mosegaard

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 113 kr   Spara 76% mot nypris
Ny från 479 kr