Statistik för beteendevetare : övningsbok
ISBN9789147097388
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareElisabet Borg, Joakim Westerlund
Publiceringsår2013-09-19
FörlagLiber AB
Antal sidor240
SpråkSvenska

Häftad • 2013-09-19

Statistik för beteendevetare : övningsbok

av Elisabet Borg och Joakim Westerlund

 • ISBN: 9789147097388
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-09-19
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 240
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -48% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Amanda V
  209 kr

  Ny

 • Linh E
  234 kr

  Bra skick

Om Statistik för beteendevetare : övningsbok

Boken Statistik för beteendevetare : övningsbok släpptes år 2013 och är skriven av Elisabet Borg och Joakim Westerlund.

Den består av 240 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Statistik för beteendevetare : övningsbok begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 193 kr (48%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Övningsbok till Statistik för beteendevetare är ett komplement till faktaboken med samma namn. Boken inleds med en kort repetition av grundläggande matematik och på omslagets insida finns ett flödesschema till hjälp för att avgöra vilken statistisk analys som bör väljas i en specifik situation.Läs merBoken är sedan indelad i två huvudsektioner:- Den första delen innehåller räkneuppgifter kopplade till varje kapitel i faktaboken. Till de flesta kapitlen finns även en eller ett par uppgifter som lämpligen löses med hjälp av dator.- Den andra delen utgörs av exempeluppgifter som är kopplade till flödesschemat.Till båda delarna finns ett omfattande facit vilket gör att övningsboken fungerar väl för självstudier.Faktaboken Statistik för beteendevetare har rönt stor uppskattning bland studenter eftersom den på ett lättillgängligt och pedagogiskt sätt väver samman teori och praktik och förklarar svåra saker med hjälp av tydliga exempel. Eftersom statistik i stor utsträckning är ett hantverk har studenter efterfrågat ytterligare räkneuppgifter och det är författarnas förhoppning att övningsboken ska uppfylla dessa önskemål och ge denna träning.Om författarnaElisabet Borg och Joakim Westerlund är universitetslektorer vid Stockholms universitet, Psykologiska institutionen. Elisabet Borg fick 2011 den pedagogiska utmärkelsen Årets lärare vid Stockholms universitet. Boken är fackgranskad av professor Åke Hellström, Stockholms universitet och universitetslektor Daniel Sjödin, Örebro universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr   Spara 48% mot nypris
Ny från 402 kr