SPSS steg för steg
ISBN9789144083407
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2013-01-11
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor198
SpråkSvenska

Häftad • 2013-01-11

SPSS steg för steg

  • ISBN: 9789144083407
  • Upplaga: 3
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2013-01-11
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 198
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om SPSS steg för steg

Boken SPSS steg för steg släpptes år 2013.

Den består av 198 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp SPSS steg för steg begagnad från en annan stundent hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Forskare som analyserar datamaterial till vetenskapliga rapporter, marknadsundersökare som ska presentera material för en uppdragsgivare eller studenten som svettas över analyserna till sin uppsats eller sitt examensarbete. Många är de som har SPSS, eller IBM SPSS Statistics som numera är programmets fullständiga namn, att tacka för att det blivit några resultat av materialet.SPSS steg för steg är en bok för dig som vill utföra statistisk analys med ett modernt statistikprogram. Med hjälp av ett stort antal ­bilder och numrerade instruktioner leds läsaren – steg för steg – från diagram och enkel tabellanalys till hypotesprövning, ?2-test, icke­parametriska metoder, regressionsanalys och avancerad hantering av datafiler.I boken analyseras autentiska datamaterial, som kan laddas hem från bokens webbsida och användas i undervisningen eller för egna övningar.Vid arbetet med denna tredje upplaga har SPSS version 21 använts.Tredje upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades på denna bok

Bevaka