Språkporten 1, 2, 3 - Elevpaket (Bok + digital produkt) - Svenska som andraspråk 1,2 och 3
ISBN9789144079172
Upplaga2
FormatHäftad
Publiceringsår2012-09-04
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor424
SpråkSvenska

Häftad • 2012-09-04

Språkporten 1, 2, 3 - Elevpaket (Bok + digital produkt) - Svenska som andraspråk 1,2 och 3

 • ISBN: 9789144079172
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-09-04
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 424
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Giulia D
  159 kr

  Ny

 • Farshid F
  209 kr

  Bra skick

 • Behrooz M
  259 kr

  Bra skick

 • Shuang T
  300 kr

  Ny

 • Zina S
  409 kr

  Bra skick

Om Språkporten 1, 2, 3 - Elevpaket (Bok + digital produkt) - Svenska som andraspråk 1,2 och 3

Boken Språkporten 1, 2, 3 - Elevpaket (Bok + digital produkt) - Svenska som andraspråk 1,2 och 3 släpptes år 2012.

Den består av 424 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Språkporten 1, 2, 3 - Elevpaket (Bok + digital produkt) - Svenska som andraspråk 1,2 och 3 begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Språkporten finns i en ny, omarbetad, upplaga som täcker kurserna Svenska som andraspråk 1, 2 och 3. Hela boken har gåtts igenom, bearbetats och kompletterats för att passa de nya kursplanerna för Svenska som andraspråk.Språkportens lite längre och svårare sakprosa gör det möjligt att utveckla elevernas förmåga att använda svenska språket på en högre nivå.I Språkporten, Svenska som andraspråk 1, 2 och 3 ingår en omfattande digital del som hjälper eleverna att träna på egen hand i sin egen takt och lättare nå sina mål. I den digitala delen finns möjligheter att fortsätta träna ordkunskap, hörförståelse, ordbildning och grammatik.Den nya upplagan av Språkporten vänder sig till studerande på ungdomsgymnasiet, komvux, bildningsförbunden och högskolan, som vill uppnå nivå C1 och C2 på den europeiska språkskalan, CEFR. Träna själv med den digitala delenTill varje bok hör en digital del. Här kan eleven träna vidare på egen hand vid en dator, i sin egen takt. Alla texter finns inlästa så att man kan läsa och lyssna samtidigt. Med den interaktiva digitala delen finns möjlighet att träna extra på ordbildning, hörförståelse och grammatik. Förutom bokens alla ord kan man arbeta vidare i ett extra ordträningsprogram – Öva främmande ord. Här tränas 840 vanligt förekommande främmande ord! 

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..