Spela roll : kreativt lärande med teater och drama
ISBN9789197610575
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareAnders Järleby
Publiceringsår2012-02-15
FörlagPegasus förlag & teaterproduktion
Antal sidor160
SpråkSvenska

Häftad • 2012-02-15

Spela roll : kreativt lärande med teater och drama

av Anders Järleby

 • ISBN: 9789197610575
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-02-15
 • Förlag: Pegasus förlag & teaterproduktion
 • Antal sidor: 160
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Helen N
  239 kr

  Bra skick

Om Spela roll : kreativt lärande med teater och drama

Boken Spela roll : kreativt lärande med teater och drama släpptes år 2012 och är skriven av Anders Järleby.

Den består av 160 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Pegasus förlag & teaterproduktion.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Spela roll. Kreativt lärande med teater och drama vill beskriva samhörigheten mellan teater och drama och peka på kopplingen mellan mänskligt liv och kreativt skapande samt beskriva ett antal ingångar i ett gestaltande arbete och hur detta kan användas i ett pedagogiskt sammanhang. Kunskapen kring ett lärande med teater och drama kan sökas och beskrivas i sensitiva och fysiska kvaliteter där upplevelse, inlevelse, agerande och reflektion tillsammans med lust och intresse ges en stor betydelse. För att i grunden förstå bokens innehåll bör innehållet upplevas praktiskt, fysiskt och sensitivt och i bokens litteraturlista finns hänvisning till handböcker med övningar som kan användas och rådfrågas i en praktisk teater- eller dramaverksamhet. Författaren Anders Järleby har en bred bakgrund inom teater och pedagogisk verksamhet. Han har arbetat som skådespelare och regissör vid ett antal teatrar i Norden, varit verksam som lärare vid olika teaterutbildningar och forskat kring skådespelarutbildning i Sverige. Spela roll anknyter i sitt innehåll till författarens tidigare böcker Från lärling till skådespelarstudent. Skådespelarens grundutbildning, där skådespelarutbildningens utveckling i Sverige beskrivs och diskuteras och Leka, berätta och improvisera. Övningar för drama och teater, som på ett metodiskt sätt beskriver och kommenterar teater- och dramaövningar. I boken Spela roll. Kreativt arbete med teater och drama fokuseras innehållet mot kunskapsprocessen i skapandet och relationen mellan lärare och elev.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..