Speciell förvaltningsrätt
ISBN9789147095933
Upplaga18
FormatHäftad
FörfattareHåkan Strömberg, Bengt Lundell
Publiceringsår2011-09-05
FörlagLiber AB
Antal sidor226
SpråkSvenska

Häftad • 2011-09-05

Speciell förvaltningsrätt

av Håkan Strömberg och Bengt Lundell

 • ISBN: 9789147095933
 • Upplaga: 18
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-09-05
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 226
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Alexander G
  209 kr

  Bra skick

Om Speciell förvaltningsrätt

Boken Speciell förvaltningsrätt släpptes år 2011 och är skriven av Håkan Strömberg och Bengt Lundell.

Den består av 226 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Speciell förvaltningsrätt begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Speciell förvaltningsrätt är avsedd som hjälpmedel vid studiet av den speciella förvaltningsrätten inom juristutbildningen och andra universitets- och högskoleutbildningar. Den kan också vara till nytta för verksamma jurister som vill friska upp sina kunskaper. Läs mer Boken ger en överblick över de rättsregler som gäller för vissa viktigare grenar av den offentliga förvaltningen. Framställningen har begränsats till ett representativt urval av lagar och andra författningar som har särskilt stor betydelse för relationerna mellan myndigheter och enskilda, och som samtidigt är av mer allmänt intresse. Huvudvikten har lagts vid politirätten (polisväsendet, ordningslagstiftningar, utlänningslagstiftningen m.fl.) och socialrätten, vilka behandlas relativt utförligt, medan mera kortfattade översikter ges över kulturförvaltningsrätt, kyrkorätt och försvarsförvaltningsrätt. Upplaga 20 är uppdaterad och aktualiserad på grund av nyheter i lagstiftning, rättspraxis och litteratur. Om författarna Håkan Strömberg var professor i offentlig rätt vid juridiska institutionen vid Lunds universitet. Docent Bengt Lundell, vid juridiska institutionen, Lunds universitet, står för omarbetningarna sedan den 14:e upplagan.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr