Solid Gold 2 - Elevpaket (Bok + digital produkt)
ISBN9789144107806
Upplaga1
FormatKartonnage
FörfattareEva Hedencrona
Publiceringsår2015-08-24
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor380
SpråkEngelska

Kartonnage • 2015-08-24

Solid Gold 2 - Elevpaket (Bok + digital produkt)

av Eva Hedencrona

 • ISBN: 9789144107806
 • Upplaga: 1
 • Format: Kartonnage
 • Publiceringsår: 2015-08-24
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 380
 • Språk: Engelska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna H
  359 kr

  Bra skick

 • Daniel M
  399 kr

  Ny

 • DANUTA J
  459 kr

  Ny

 • Sandra F
  509 kr

  Bra skick

Om Solid Gold 2 - Elevpaket (Bok + digital produkt)

Boken Solid Gold 2 - Elevpaket (Bok + digital produkt) släpptes år 2015 och är skriven av Eva Hedencrona.

Den består av 380 sidor och är skriven på engelska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Solid Gold 2 - Elevpaket (Bok + digital produkt) begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 239 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Solid Gold 2, för kursen Engelska 6, är ett helt nytt och utmanande läromedel för elever på studieförberedande program och för studerande inom vuxenutbildningen eller motsvarande. Boken innehåller texter i en mängd olika genrer, en omfattande övningsdel till texterna, en praktisk resursdel i Resource Section, språktränings­avsnitten Expand Your Vocabulary och Use of English, samt ordlistor. Texterna är indelade i nio teman, och de är av olika texttyper. I Resource Section finns en guide för användbara strategier, bland annat om hur man blir en bättre talare och skribent, och hur man anpassar sitt språk beroende på situation och mottagare.I det digitala läromedlet finns övningar i självrättande form för träning av alla glosor och grammatik samt generella språk­färdighets­övningar. Ljudet till hörövningarna med interaktiva innehållsfrågor finns också här. I e-boken finns även bokens innehåll inspelat med autentiska röster och textföljning. I det digitala läromedlet kan var och en söka på innehåll i boken och lägga in anteckningar och eget material, exempelvis i form av webblänkar. Övnings­resultaten sparas och genom dynamisk återkoppling får eleven underlag för att välja att göra om en övning eller gå till nästa. Samtliga övningar kopplas till kunskapskraven genom målformuleringar. Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil och aktiveras med koden som finns i elevboken. Solid Gold 2 finns även som digital elevlicens och digital klasslicens.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 239 kr