Solid Gold 1 Elevpaket (Bok + digital produkt)
ISBN9789144084176
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattarePeter Watcyn-Jones, Karin Smed-Gerdin, Eva Hedencrona, Michael Eyre
Publiceringsår2014-08-13
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor351
SpråkSvenska

Häftad • 2014-08-13

Solid Gold 1 Elevpaket (Bok + digital produkt)

av Peter Watcyn-Jones, Karin Smed-Gerdin, Eva Hedencrona och Michael Eyre

 • ISBN: 9789144084176
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-08-13
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 351
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -57% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mattias S
  259 kr

  Bra skick

 • Maja M
  384 kr

  Bra skick

Om Solid Gold 1 Elevpaket (Bok + digital produkt)

Boken Solid Gold 1 Elevpaket (Bok + digital produkt) släpptes år 2014 och är skriven av Peter Watcyn-Jones, Karin Smed-Gerdin, Eva Hedencrona och Michael Eyre.

Den består av 351 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Solid Gold 1 Elevpaket (Bok + digital produkt) begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 346 kr (57%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

An English Goldmine! Ge eleven både stöd och utmaning att utveckla det engelska språket. Med aktuella ämnen, engagerade texter och utmanande övningar bjuder Solid Gold in eleverna till diskussion, interaktion och kommunikation.Med Solid Gold får eleven en fascinerande inblick i levnadsförhållanden, sociala frågor och kulturella aspekter i den engelsktalande världen. Fiktion, fakta, och artiklar blandas med utdrag ur biografier, recensioner, sångtexter och poesi så att eleven kan arbeta med texter i olika genrer. Eleven möter skriftliga uppgifter med fokus på relevanta texttyper, hörövningar samt ord- och grammatikövningar.I läromedlets Resource Section får eleven en gedigen introduktion till olika strategier för att lära sig engelska och förbättra sina språkkunskaper. Eleven får råd om hur man blir bättre som talare och skribent, och hur man anpassar sitt språk beroende på situation, syfte och mottagare. Eleven lär sig även hur man skriver instruktioner och sammanfattningar, samt om hur man diskuterar och argumenterar.Det finns en överskådlig grammatikavdelning i boken, som kompletteras med självrättande interaktiva grammatikövningar i det digitala läromedlet. På så vis får eleven hjälp att ytterligare förstärka sin grammatiska förståelse. I det digitala läromedlet finns även en mängd ordtränings- och stavningsövningar så att eleven kan utöka sitt ordförråd och stavningsförmåga.Om eleven behöver extra utmaning finns avsnittet Want Some More?. Här finns kompletterande texter och övningar, för fördjupning och extra läsning, både i den tryckta boken och i den digitala delen.Digitalt läromedelInteraktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning.Omfattande fördjupningsdelar.Självrättande interaktiva uppgifter för grammatik, uttals- och ordträning, inlästa med autentiskt tal.Ljudet till hörövningarna.Fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon.I den digitala delen kan du söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut.GY11Solid Gold bygger på GY11 och stödjer och utmanar eleverna att nå målen i de nya ämnesplanerna.Solid Gold 1 finns även som digital elevlicens och digital klasslicens.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr   Spara 57% mot nypris
Ny från 605 kr