Sociologiskt Lexikon
ISBN9789127076792
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareThomas Brante
Publiceringsår1998
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor368
SpråkSvenska

Inbunden • 1998

Sociologiskt Lexikon

av Thomas Brante

  • ISBN: 9789127076792
  • Upplaga: 1
  • Format: Inbunden
  • Publiceringsår: 1998
  • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
  • Antal sidor: 368
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Sociologiskt Lexikon

Boken Sociologiskt Lexikon släpptes år 1998 och är skriven av Thomas Brante.

Den består av 368 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp den ny för 471 kr hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Sociologi är studiet av det moderna samhället, men sociologins resonemang och begreppsapparat är i viss mån allmän egendom. Sociologi är både ett universitetsämne med egna traditioner och en egen begreppsapparat, och mer generell kunskap om och insikt i samhälleliga förhållanden. Som ämne omfattar sociologin ett brett område med många teoretiska och metodologiska infallsvinklar. Sociologiskt lexikon är tänkt som ett svar på behovet av en klargörande och precis begreppsapparat. Uppslagsorden rymmer fackdisciplinens begrepp, teorier, metoder, studieområden och riktningar, samt kortfattade porträtt av de viktigaste klassikerna. Lexikonet riktar sig primärt till studenter i sociologi och andra samhällsämnen men också till forskare och föreläsare, utexaminerade sociologer och alla andra med ett aktivt förhållande till dagens samhälle – journalister, politiker, människor inom offentlig administration och näringsliv, lärare och den intresserade allmänheten. Översättning Per Larson Redaktörer: Thomas Brante, professor vid Sociologiska institutionen, Lunds universitet Heine Andersen, docent vid Sociologiskt Institut, Københavns Universitet Olav Korsnes, försteamanuens vid Sosiologisk institutt, Universitetet i Bergen

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Ny 471 kr