Sociologiska perspektiv i vård, omsorg och socialt arbete
ISBN9789144039121
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattarePål Repstad
Publiceringsår2005-10-19
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor297
SpråkSvenska

Häftad • 2005-10-19

Sociologiska perspektiv i vård, omsorg och socialt arbete

av Pål Repstad

 • ISBN: 9789144039121
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-10-19
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 297
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

372 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare -73% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sanna B
  159 kr

  Ny

 • Helen B
  209 kr

  Bra skick

 • Lovisa F
  249 kr

  Bra skick

 • Fred G
  259 kr

  Ny

 • Felicia A
  259 kr

  Bra skick

Om Sociologiska perspektiv i vård, omsorg och socialt arbete

Boken Sociologiska perspektiv i vård, omsorg och socialt arbete släpptes år 2005 och är skriven av Pål Repstad.

Den består av 297 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Sociologiska perspektiv i vård, omsorg och socialt arbete begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 272 kr (73%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Sociologiska perspektiv i vård, omsorg och socialt arbete är en klassiker som har använts flitigt vid vård- och sociologiutbildningar i Norden i snart tjugo år. Den tredje utgåvan är uppdaterad både när det gäller förändringar i välfärdssektorn och ny teori och forskning. Boken beskriver de sociologiska grundbegreppen och olika socio logiska inriktningar på ett lättfattligt men samtidigt yrkesmässigt och noggrant sätt. Det allmänna innehållet knyts ihop med ämnen och situationer som vårdpersonal och socialarbetare möter och måste förhålla sig till. Perspektiven skiftar från den enskilda anställda eller klienten till samhällsförändringar på ett makroplan, med särskild inriktning på samspelet mellan aktörer och samhällsstrukturer. Därmed bidrar boken till bättre kunskap om både det som händer inom hälso- och sjukvården och den sociala sektorn och det som händer mellan dessa sektorer i samhället. Sociologiska perspektiv i vård, omsorg och socialt arbete riktar sig främst till studenter på kandidatnivå inom omvårdnad och sociologi men är relevant att läsa för alla inom yrken där man kommer i kontakt med människor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 100 kr   Spara 73% mot nypris
 Letar efter nypriser..