Sociologiska perspektiv : grundläggande begrepp och teorier
ISBN9789144034621
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBengt Larsson, Oskar Engdahl
Publiceringsår2006-01-11
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor400
SpråkSvenska

Häftad • 2006-01-11

Sociologiska perspektiv : grundläggande begrepp och teorier

av Bengt Larsson och Oskar Engdahl

 • ISBN: 9789144034621
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-01-11
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 400
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Veronica Ö
  234 kr

  Bra skick

 • Linda L
  309 kr

  Bra skick

Om Sociologiska perspektiv : grundläggande begrepp och teorier

Boken Sociologiska perspektiv : grundläggande begrepp och teorier släpptes år 2006 och är skriven av Bengt Larsson och Oskar Engdahl.

Den består av 400 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Sociologiska perspektiv : grundläggande begrepp och teorier begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 234 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Teorier och begrepp är viktiga inom all vetenskap, inte minst i en samhällsvetenskap som sociologin. I Sociologiska perspektiv ges en heltäckande introduktion i allmänsociologiska teorier och begrepp. Boken är tematiskt upplagd, och tar med läsaren på en vandring från samhällets små skeenden till dess stora och övergripande sammanhang - från enskilda individers handlingar till samhällsföreteelser av global utbredning. I boken behandlas inledningsvis frågan om vad samhällsteori är. Därefter redogör författarna för olika teoretiska perspektiv på ett antal grundläggande samhällsteoretiska problem. Bokens olika delar behandlar i tur och ordning hur sociologer teoretiskt betraktar: aktörer och handlingsocial interaktionorganisering av samhandlingsamhällets skiktningmodernitet och globalisering Sociologiska perspektiv är lämplig för introduktionskurser i sociologi och samhällsteori, men kan även användas för en översiktlig orientering på fördjupande teorimoment. Oskar Engdahl och Bengt Larsson har skrivit en alldeles utmärkt bok, i vilken läsaren introduceras till modern och klassisk sociologisk teori på ett mycket pedagogiskt och intresseväckande sätt. Sociologiska perspektiv har alla förutsättningar att bli en mindre klassiker i sin genre. Rekommenderas varmt!Richard Swedberg, Professor i sociologi vid Cornell University, USA Andra upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 234 kr
 Letar efter nypriser..