Sociologisk teori, bok med eLabb
ISBN9789147090280
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareGeorge Ritzer
Publiceringsår2009-08-28
FörlagLiber
Antal sidor648
SpråkSvenska

Häftad • 2009-08-28

Sociologisk teori, bok med eLabb

av George Ritzer

 • ISBN: 9789147090280
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-08-28
 • Förlag: Liber
 • Antal sidor: 648
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nathalie S
  559 kr

  Bra skick

Om Sociologisk teori, bok med eLabb

Boken Sociologisk teori, bok med eLabb släpptes år 2009 och är skriven av George Ritzer.

Den består av 648 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber.

Köp Sociologisk teori, bok med eLabb begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 559 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Sociologisk teori är en grundläggande lärobok som tar upp såväl de klassiska sociologiska teoretikerna som nutida sociologisk teoribildning. Författaren George Ritzer är en av sociologins främsta auktoriteter. På ett pedagogiskt sätt integrerar han de viktigaste sociologiska teorierna med biografier av teoretikerna och placerar in tankegångarna i sina historiska sammanhang. Till boken hör ett eLabb som är ett webbaserat studiestöd. eLabbet innehåller instuderingsfrågor, relevanta patientfall, kunskapstester samt läs- och länktips. aktiveringskod följer med boken. Du kan även köpa eLabbet separat med Sociologisk teori eLabb, abonnemang 6 eller 12 månader. eLabbet finns då tillgängligt på Internet under 6 eller 12 månader från valfri dator. Inloggningskod skickas ut med post. Aktivera ditt eLabb på www.liber.se/online För mer information om eLabbet samt inloggning: www.liber.se/elabbet. Läs mer Boken innehåller bland annat: Klassisk sociologisk teori: Marx, Durkheim, Weber och Simmel. Modern sociologisk teori: strukturfunktionalism, neo-funktionalism, konfliktteori, neo-marxistisk teori, systemteori, symbolisk interaktionism, etnometodologi, utbytes-, nätverks- och rational choice-teori samt modern feministisk teori. Nya integrerande teorier: mikro-makro och aktör-struktur. Från modern till postmodern sociologisk teori - och därefter: dagens modernitetsteorier, globaliseringsteori, strukturalism, poststrukturalism och framväxandet av en postmodern samhällsteori. Om författarna George Ritzer är professor i sociologi vid universitetet i Maryland, USA. Han har en framgångsrik karriär inom ämnet med många utmärkelser och är kanske mest känd för sina stora läroböcker. Av Ritzers egna empiriska arbeten är boken The McDonaldization of society en av de mest kända i Sverige. eLabbet är skrivet av Martin Berg och Magnus Karlsson.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 559 kr