Socialtjänstlagarna : bakgrund och tillämpning
ISBN9789147097968
Upplaga13
FormatHäftad
FörfattareMonica Larsson, Gunnar Fahlberg, Nils Magnusson
Publiceringsår2012-03-27
FörlagLiber AB
Antal sidor263
SpråkSvenska

Häftad • 2012-03-27

Socialtjänstlagarna : bakgrund och tillämpning

av Monica Larsson, Gunnar Fahlberg och Nils Magnusson

 • ISBN: 9789147097968
 • Upplaga: 13
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-03-27
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 263
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Marcus E
  209 kr

  Bra skick

 • Emma M
  259 kr

  Ny

 • Johan D
  200 kr

  Ny

Om Socialtjänstlagarna : bakgrund och tillämpning

Boken Socialtjänstlagarna : bakgrund och tillämpning släpptes år 2012 och är skriven av Monica Larsson, Gunnar Fahlberg och Nils Magnusson.

Den består av 263 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Socialtjänstlagarna : bakgrund och tillämpning begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Alla som i sitt arbete eller i samband med sina studier kommer i kontakt med socialtjänstfrågor behöver aktuell kunskap. Den här boken vänder sig till studenter och lärare vid universitet och högskolor inom juridiska utbildningar, vård- och omsorgsutbildningar, socionomutbildningen och andra kurser inom socialt arbete och socialpedagogik, liksom utbildningar på folkhögskolor och yrkeshögskolor. Den kan även användas av förtroendevalda och yrkesverksamma som behöver uppdaterad kunskap kring socialtjänstfrågor. Läs mer Boken bygger på de grundläggande värderingar och begrepp som socialtjänstlagstiftningen vilar på. Vidare finns både bakgrund och kommentarer till lagarna inom socialtjänstens område och de övriga lagar och förordningar som ansluter till dessa. Denna klassiker föreligger nu i sin 14:e upplaga och är grundligt reviderad av Monica Larsson, jurist och universitetslektor i socialt arbete. Den nya upplagan beaktar de ändringar och tillägg som har skett i den sociala lagstiftningen fram till mars 2016. Om författarna Författare till boken är Monica Larsson, jurist och universitetslektor i socialt arbete, och framlidne lagbyråchefen och chefsjuristen vid socialstyrelsen, Gunnar Fahlberg. Även Nils Magnusson, tidigare chef för Socialstyrelsens socialtjänstavdelning, har medverkat i tidigare upplagor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr