Socialt arbete och migration
ISBN9789140688750
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareNorma Montesino, Norma Montesino (red.)
Publiceringsår2015-05-21
FörlagGleerups Utbildning
SpråkSvenska

Häftad • 2015-05-21

Socialt arbete och migration

av Norma Montesino och Norma Montesino (red.)

 • ISBN: 9789140688750
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-05-21
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

389 kr

Ej tillgänglig

399 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Olla M
  440 kr

  Ny

Om Socialt arbete och migration

Boken Socialt arbete och migration släpptes år 2015 och är skriven av Norma Montesino och Norma Montesino (red.).

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Socialt arbete och migration begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 440 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken visar hur global migration ställer det sociala arbetet inför nya utmaningar. Författarna lyfter fram hur socialt arbete, både som praktik och utbildningsområde, fortsätter att verka utifrån det moderna projektet, med nationalstaten och de grupper som räknats som en del av befolkningen som utgångspunkt. Samtidigt har globaliseringen, där människor i större utsträckning rör sig över statsgränser, ändrat förutsättningarna för socialt arbete i grunden.Om socialt arbete ska kunna svara mot dessa förändringar krävs att migration inte ses som ett problem. För att nå dit måste man ifrågasätta gamla premisser och samtidigt ta tillvara på de erfarenheter inom det praktiska arbetet som kan leda till ny kunskap. Migrationsforskningen lyfter fram teoretiska perspektiv, där migration och andra former av rörlighet inte beskrivs som en avvikelse. Därmed skapas förståelseramar som kan inspirera socialt arbete att omdefiniera sina utgångspunkter. Det är just det som är författarnas syfte, att via ett migrationsperspektiv peka på nya vägar, inom både utbildning och praktik.Norma Montesino är docent vid Socialhögskolan, Lunds universitet, och Erica Righard är forskare på MIM och lektor vid Institutionen för socialt arbete, Malmö högskola.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 440 kr
 Letar efter nypriser..