Socialt arbete i skolan - Villkor, innehåll och utmaningar
ISBN9789144109640
Upplaga1
FormatKartonnage
FörfattareCristine Isaksson, Lennart Nygren, Zahra Baldawi
Publiceringsår2020-08-19
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor262
SpråkSvenska

Kartonnage • 2020-08-19

Socialt arbete i skolan - Villkor, innehåll och utmaningar

av Cristine Isaksson, Lennart Nygren och Zahra Baldawi

 • ISBN: 9789144109640
 • Upplaga: 1
 • Format: Kartonnage
 • Publiceringsår: 2020-08-19
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 262
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Cathleen O
  280 kr

  Ny

Om Socialt arbete i skolan - Villkor, innehåll och utmaningar

Boken Socialt arbete i skolan - Villkor, innehåll och utmaningar släpptes år 2020 och är skriven av Cristine Isaksson, Lennart Nygren och Zahra Baldawi.

Den består av 262 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Socialt arbete i skolan - Villkor, innehåll och utmaningar begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 280 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Socialt arbete utgör grunden för socionomens verksamhet i skolan - ett arbete som utförs i en perifer position i förhållande till skolorganisationens kärnverksamhet. Skolkuratorns professionsutövning och det sociala arbetets förutsättningar är därmed av stor vikt. I den här boken diskuteras och förmedlas kunskap om villkor, innehåll och utmaningar i den skolkurativa praktiken, vars grundläggande uppdrag är att företräda och bistå elever. I Socialt arbete i skolan ger yrkesverksamma praktiker och forskare grundläggande och fördjupande, konkreta och initierade beskrivningar av socialt arbete i skolan. Författarna beskriver historiskt hur arbetet har sett ut och med utgångspunkt i aktuell forskning diskuteras även hur framtidens uppdrag kan stärkas och utvecklas.Boken riktar sig i första hand till studerande vid socionomprogram och andra professionsutbildningar inom det samhälls- och beteendevetenskapliga området. Författarna behandlar aspekter av socialt arbete i skolan som tidigare inte har publicerats i den här formen och boken kan därför läsas även av yrkesverksamma skolkuratorer och annan personal i människobehandlande organisationer. Den kan även vara intressant för beslutsfattare och forskare.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 280 kr
 Letar efter nypriser..