Socialpolitik i Norden : en introduktion
ISBN9789144086699
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMikael Nygård
Publiceringsår2013-07-05
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor295
SpråkSvenska

Häftad • 2013-07-05

Socialpolitik i Norden : en introduktion

av Mikael Nygård

 • ISBN: 9789144086699
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-07-05
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 295
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

349 kr

Ej tillgänglig

379 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -14% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Olla M
  300 kr

  Ny

Om Socialpolitik i Norden : en introduktion

Boken Socialpolitik i Norden : en introduktion släpptes år 2013 och är skriven av Mikael Nygård.

Den består av 295 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Socialpolitik i Norden : en introduktion begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 49 kr (14%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Socialpolitik i Norden är en introduktion till socialpolitik både som akademiskt ämne och som samhällelig verksamhet. Välfärdsstaten har under de senaste decennierna konfronterats med en rad olika utmaningar som bland annat har lett till förändringar i de sociala trygghetssystemen och annorlunda synsätt på statens roll för den sociala välfärden. Bokens kapitel behandlar socialpolitiken och den nordiska välfärdsstaten utifrån olika synvinklar. Inledningsvis behandlas socialpolitikens väsen, uppkomst och utveckling. Sedan diskuteras socialpolitikens koppling till det mänskliga välbefinnandet samt de politiska och institutionella särlösningar som kännetecknat de nordiska ländernas välfärdssystem. Avslutningsvis behandlas socialpolitikens effektivitet med avseende på det mänskliga välbefinnandet, men även välfärdsstatens utmaningar och framtidsutsikter. Socialpolitik i Norden vänder sig i första hand till studerande inom social­vetenskapliga universitets- och högskoleutbildningar, exempelvis sociologi, statsvetenskap eller socialt arbete, men kan samtidigt läsas av alla som är intresserade av frågor i anslutning till sociala rättvisefrågor, mänskligt välbefinnande samt den nordiska välfärdsstaten.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 300 kr   Spara 14% mot nypris
 Letar efter nypriser..