Småbarnspedagogik och praktikberättelser
ISBN9789140667762
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnne Tove Fennefors, Kirsten E Jansen
Publiceringsår2009-05-27
FörlagGleerups Utbildning
Antal sidor116
SpråkSvenska

Häftad • 2009-05-27

Småbarnspedagogik och praktikberättelser

av Anne Tove Fennefors och Kirsten E Jansen

 • ISBN: 9789140667762
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-05-27
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Antal sidor: 116
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Åsa F
  159 kr

  Bra skick

 • Amanda H
  209 kr

  Ny

 • Jonna B
  209 kr

  Bra skick

Om Småbarnspedagogik och praktikberättelser

Boken Småbarnspedagogik och praktikberättelser släpptes år 2009 och är skriven av Anne Tove Fennefors och Kirsten E Jansen.

Den består av 116 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Småbarnspedagogik och praktikberättelser begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

De yngsta barnen i förskolan har en myllrande och livlig gemenskap. Här finns otaliga berättelser att hämta som belyser yrkesrelaterade och spännande teman. I den här boken analyseras dessa praktikberättelser för att få fram kunskap som belyser och diskuterar etablerade föreställningar om lek, vardagsrutiner, samspel och lärande, didaktik samt medverkan och demokrati. Småbarnspedagogik bidrar till en ökad kunskap om det småbarnspedagogiska området och till att fler får insikt om de allra yngsta barnens aktiva deltagande och medverkan i sitt eget och andras liv. Anne Tove Fennefoss och Kirsten E. Jansen är båda lektorer i pedagogik vid Universitetet i Agder i Norge. De undervisar i småbarnspedagogik inom förskollärarutbildningen och forskar om de yngstas medverkan i förskolan. Översättning: Hans Magnusson Fackgranskning: Annika Månsson, lektor i pedagogik vid lärarutbildningen, Malmö högskola.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..