Skattelagstiftning 18:1 : lagar och andra författningar som de lyder 1 januari 2018
ISBN9789139020523
Upplaga56
FormatHäftad
FörfattareGunnar Rabe
Publiceringsår2018-01-16
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor1085
SpråkSvenska

Häftad • 2018-01-16

Skattelagstiftning 18:1 : lagar och andra författningar som de lyder 1 januari 2018

av Gunnar Rabe

 • ISBN: 9789139020523
 • Upplaga: 56
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2018-01-16
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 1085
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Caroline E
  359 kr

  Bra skick

 • Jennie E
  359 kr

  Bra skick

Om Skattelagstiftning 18:1 : lagar och andra författningar som de lyder 1 januari 2018

Boken Skattelagstiftning 18:1 : lagar och andra författningar som de lyder 1 januari 2018 släpptes år 2018 och är skriven av Gunnar Rabe.

Den består av 1085 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Skattelagstiftning 18:1 : lagar och andra författningar som de lyder 1 januari 2018 begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 334 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Lagsamlingen, som nu utkommer för femtiosjätte gången, innehåller praktiskt taget samtliga lagar på skatteområdet som den praktiskt verksamma rådgivaren, domaren, skattetjänstemannen eller studeranden behöver. Förutom gällande lagtext finns också äldre lagtext med för de flesta lagar avseende direkt skatt samt mervärdesskattelagen. I Skattelagstiftning finns alla väsentliga lagar på skatteområdet. I lagtextsamlingen ingår även lagar med EU-anknytning som fusionsdirektivet, moder/dotterbolagsdirektivet, ränte/royaltydirektivet, skatteflyktsdirektivet och sparandedirektivet samt utdrag ur EU-fördraget med in- och utträdesartiklarna, EUF-fördraget, liksom OECD:s modellavtal. Efter varje lag finns hänvisningar till propositioner och utskottsbetänkanden för samtliga lagändringar sedan 1975. Skattelagstiftning har särskilda innehållsförteckningar till inkomstskattelagen och skatteförfarandelagen samt ett lagregister och ett omfattande sakregister för hela boken. Dessutom ingår ett tabellavsnitt med de vanligen efterfrågade sifferuppgifterna.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 334 kr
 Letar efter nypriser..