Självkänsla - att förstå sig själv och andra
ISBN9789147050956
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMarianne Brodin
Publiceringsår2002-07-05
FörlagLiber AB
Antal sidor128
SpråkSvenska

Häftad • 2002-07-05

Självkänsla - att förstå sig själv och andra

av Marianne Brodin

 • ISBN: 9789147050956
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-07-05
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 128
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 2 säljare -85% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lena H
  104 kr

  Bra skick

 • Madeleine Å
  109 kr

  Bra skick

Om Självkänsla - att förstå sig själv och andra

Boken Självkänsla - att förstå sig själv och andra släpptes år 2002 och är skriven av Marianne Brodin.

Den består av 128 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Självkänsla - att förstå sig själv och andra begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 263 kr (85%) mot att köpa den ny hos Bookoutlet.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Barn visar tidigt medkänsla med andra och utvecklar också en egen förmåga att bli sams efter konflikter - men inte alltid på det sätt som vuxna förväntar sig. För barn är känslorna i fokus. Det är det vardagliga känslomässiga samspelet med omgivningen som är grunden till barns utveckling av självkänsla, social kompetens och empati. Den här boken, som har sin grund i affektteori och självpsykologi, handlar om hur barn utvecklar, uttrycker och kommunicerar sina känslor. Exempel från förskolans vardag belyser samspelet, såväl mellan pedagoger och barn som barn emellan. Syftet är att väcka nyfikenhet på vad barns känslomässiga uttryck betyder samt att stimulera till reflektion över egna uttryck och förhållningssätt gentemot barn. Boken vänder sig till pedagoger, färdiga eller under utbildning, till psykologer och andra som i sin vardag kommer i kontakt med förskolebarn. .

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 45 kr   Spara 85% mot nypris
Ny från 308 kr