Seminarieboken : att skriva, presentera och opponera
ISBN9789144059853
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareMaria Björklund, Ulf Paulsson
Publiceringsår2012-11-23
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor147
SpråkSvenska

Häftad • 2012-11-23

Seminarieboken : att skriva, presentera och opponera

av Maria Björklund och Ulf Paulsson

 • ISBN: 9789144059853
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-11-23
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 147
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -70% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emanuel S
  159 kr

  Bra skick

 • Felicia H
  159 kr

  Ny

 • Marie E
  259 kr

  Ny

Om Seminarieboken : att skriva, presentera och opponera

Boken Seminarieboken : att skriva, presentera och opponera släpptes år 2012 och är skriven av Maria Björklund och Ulf Paulsson.

Den består av 147 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Seminarieboken : att skriva, presentera och opponera begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 229 kr (70%) mot att köpa den ny hos Akademibokhandeln.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

En undervisningsform som blir allt vanligare vid högskolor och universitet är seminariet. Här skriver studenterna uppsatser och rapporter, presenterar dessa och opponerar på varandras arbeten. Seminarieboken täcker alla de delar som normalt ingår i seminariemomentet. Grunden utgörs av ett vetenskapligt tänkesätt och vetenskapliga metoder. Boken försöker utifrån denna grund att på ett lättillgängligt sätt ge information och råd om hur uppsatsarbetet kan läggas upp och genomföras. Dessutom behandlas layoutfrågor, presentation av arbetet, opposition, fusk och kriterier för bedömning av uppsatser.Boken är tänkt att användas på grundläggande nivå vid högskolor, universitet och inom annan eftergymnasial utbildning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 100 kr   Spara 70% mot nypris
Ny från 329 kr