Samtal med barn : metodiska samtal med barn i svåra livssituationer
ISBN9789144056340
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareHaldor Øvreeide, Anita Erlandsson
Publiceringsår2009-11-17
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor256
SpråkSvenska

Häftad • 2009-11-17

Samtal med barn : metodiska samtal med barn i svåra livssituationer

av Haldor Øvreeide och Anita Erlandsson

 • ISBN: 9789144056340
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-11-17
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 256
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -69% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ida N
  129 kr

  Bra skick

Om Samtal med barn : metodiska samtal med barn i svåra livssituationer

Boken Samtal med barn : metodiska samtal med barn i svåra livssituationer släpptes år 2009 och är skriven av Haldor Øvreeide och Anita Erlandsson.

Den består av 256 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Samtal med barn : metodiska samtal med barn i svåra livssituationer begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 281 kr (69%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken är skriven för att uppmuntra till flera samtal med barn som har det svårt, och är därför till nytta för alla som arbetar med barn. Genom fler och bättre samtal med barn kommer barnets perspektiv och behov fram. På så sätt kan deras vård och rättigheter förbättras. Boken är värdefull i all relevant yrkesutbildning. Speciellt lämpad är boken för dem som ska möta barn och deras vårdnadshavare i olika beslutssituationer: i hemmet, i skolan, i fosterhem och på institutioner. Författaren inför ett kommunikationsteoretiskt perspektiv på barns upplevelse, självinsikt och utveckling. Det öppnar för en ny och fördjupad insikt om barnets sociala position i vårdnadsfrågor och för ett samtalsmetodiskt och utvecklingsstödjande sätt att närma sig barnet. Förutom att författaren bygger upp en teori som generellt kan vara användbar i arbetet med barn, utlöser denna teori konkreta anvisningar om hur vi kan bygga upp kontakt och dialog med barnet utifrån våra egna roller och uppdrag. Boken innehåller rikligt med exempel från olika samtalssituationer med barn.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 129 kr   Spara 69% mot nypris
Ny från 410 kr