Samspelsbar och samtalsklar : om samtal i förskolan och skolan
ISBN9789147106639
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2016-09-09
FörlagLiber AB
Antal sidor240
SpråkSvenska

Häftad • 2016-09-09

Samspelsbar och samtalsklar : om samtal i förskolan och skolan

 • ISBN: 9789147106639
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2016-09-09
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 240
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

366 kr

Ej tillgänglig

379 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -7% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Patricia J
  339 kr

  Bra skick

Om Samspelsbar och samtalsklar : om samtal i förskolan och skolan

Boken Samspelsbar och samtalsklar : om samtal i förskolan och skolan släpptes år 2016.

Den består av 240 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Samspelsbar och samtalsklar : om samtal i förskolan och skolan begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 27 kr (7%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I Samspelsbar och samtalsklar - om samtal i förskolan och skolan lyfter Margareta Öhman fram samtalets grundläggande kvaliteter och beskriver på vilket sätt vuxna kan ta ansvar för att det goda samtalet ska komma till stånd; dels genom att bygga och upprätthålla en god relation med barnet och skapa en gemensam förståelse, dels genom att hålla en ömsesidig och utvecklande dialog levande som gör det möjligt att tillsammans med barnet utforska det ämnesområde samtalet rör.Läs merBoken vänder sig till blivande och yrkesverksamma förskollärare och lärare i de första skolåren. Den är rikligt illustrerad med exempel från förskolans och skolans vardag och varje kapitel avslutas med frågor att reflektera över i den egna pedagogiska vardagen.Om författarnaMargareta Öhman, leg. psykolog och familjeterapeut och därtill barnkulturvetare, är en populär författare och föredragshållare. Hon har mer än fyrtio års erfarenhet av arbete med barn och handledning/fortbildning i förskolan och skolan.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 339 kr   Spara 7% mot nypris
 Letar efter nypriser..