Samhällsvetenskaplig forskning
ISBN9789144080543
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareTim May
Publiceringsår2013-07-04
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor304
SpråkSvenska

Häftad • 2013-07-04

Samhällsvetenskaplig forskning

av Tim May

 • ISBN: 9789144080543
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-07-04
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 304
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -54% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sonja S
  240 kr

  Ny

Om Samhällsvetenskaplig forskning

Boken Samhällsvetenskaplig forskning släpptes år 2013 och är skriven av Tim May.

Den består av 304 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Samhällsvetenskaplig forskning begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 212 kr (54%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Metodfrågor är centrala inom samhällsvetenskaperna eftersom forskningsresultat i allt väsentligt är beroende av forskarens utgångspunkter och den valda metoden. Denna bok sammanfattar på ett klart och tillgängligt sätt såväl de ständigt närvarande frågorna kring förutsättningarna för kunskap om den sociala världen som de senaste diskussionerna kring samhällsveten­skaplig teori och metod.Bokens första del koncentreras huvudsakligen kring metodologi, alltså frågor om vetenskapsteori, förhållandet mellan teori och metod och normativa och etiska aspekter på samhällsvetenskaplig forskning. I del två redogörs för några centrala tillvägagångssätt inom samhällsvetenskaplig forskning, såsom surveyunder­sökningar, intervjuer och deltagande observation. Bokens tredje del handlar om den samhällsvetenskapliga forskningens praktik. Denna andra upplaga, som är en översättning av den fjärde utgåvan på engelska, har reviderats och uppdaterats i sin helhet samt försetts med nyskrivna kapitel om bland annat fallstudiemetodik. Boken vänder sig till studenter inom samhällsvetenskapliga ämnen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 181 kr   Spara 54% mot nypris
Ny från 393 kr