Samhällsvetenskapens hantverk
ISBN9789179241988
FormatHäftad
Publiceringsår2006
FörlagArkiv förlag & tidskrift
Antal sidor183
SpråkSvenska

Häftad • 2006

Samhällsvetenskapens hantverk

 • ISBN: 9789179241988
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006
 • Förlag: Arkiv förlag & tidskrift
 • Antal sidor: 183
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -52% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Magnus D
  99 kr

  Bra skick

 • Rebecka T
  109 kr

  Bra skick

 • Cristhian M
  158 kr

  Ny

Om Samhällsvetenskapens hantverk

Boken Samhällsvetenskapens hantverk släpptes år 2006.

Den består av 183 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Arkiv förlag & tidskrift.

Köp Samhällsvetenskapens hantverk begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 107 kr (52%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Finns det inte redan för många arbeten om samhällsvetenskaplig metod? Visst finns det böcker som redovisar hur man bör gå till väga när man gör en samhällsvetenskaplig eller sociologisk undersökning, hur man räknar statistik och hur man skall göra intervjuer. Dessa böcker har sina förtjänster och sin användbarhet.Men det finns i samhällvetenskapen ett annat slags böcker, eller bokkapitel, där forskare redogör för sina metoder och för vilka val och avgöranden de ställts inför under arbetets gång. Det här är en sådan bok: en både livfull och lärorik framställning av vad forskningsmetodik är i sin praktiska verklighet och intellektuella aspekt. Det är en bok om hur sociologer forskar.Innehåll:Gunnar Olofsson, InledningPer Dannefjord, Metod och problem -- en inledning till sociologisk analysAgneta Franssén, På fältetPaavo Bergman, Arbetsetnografi med frågeformulärBoel Berner, Att skapa och analysera ett material: erfarenheter från fältetC Wright Mills, Om det intellektuella hantverket

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 99 kr   Spara 52% mot nypris
Ny från 206 kr