Rum, barn och pedagoger : om möjligheter och begränsningar för lek, kreativitet och förhandlingar
ISBN9789147112180
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareSofia Eriksson
Publiceringsår2017-01-04
FörlagLiber AB
Antal sidor160
SpråkSvenska

Häftad • 2017-01-04

Rum, barn och pedagoger : om möjligheter och begränsningar för lek, kreativitet och förhandlingar

av Sofia Eriksson

 • ISBN: 9789147112180
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2017-01-04
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 160
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mashal B
  239 kr

  Bra skick

Om Rum, barn och pedagoger : om möjligheter och begränsningar för lek, kreativitet och förhandlingar

Boken Rum, barn och pedagoger : om möjligheter och begränsningar för lek, kreativitet och förhandlingar släpptes år 2017 och är skriven av Sofia Eriksson.

Den består av 160 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Rum, barn och pedagoger : om möjligheter och begränsningar för lek, kreativitet och förhandlingar begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 239 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Har det någon betydelse om lekrummet är planerat med ändamålsenligt eller neutralt material? Om hallen är placerad på neder- eller övervåning, innanför eller utanför en avdelning? Och vad sker när hallen får fungera som ett möjlighetsutrymme för lek?I boken beskrivs på vilket sätt, och varför den fysiska miljöns erbjudanden i samspel med barn och pedagoger kan skapa antingen möjligheter eller begränsningar för barns lek, kreativitet och förhandlingar.Läs merFörfattaren har tillbringat mycket tid, och filmat flera situationer - både lek och "vardag", i olika förskolor. Dessa observationer, tillsammans med teoretiska resonemang och pedagogernas erfarenheter ligger till grund för författarens analyser om vad som egentligen händer i det subtila samspelet mellan barn, rum och pedagoger i förskoleverksamheten.Rum, barn och pedagoger vänder sig till blivande förskollärare, men även till redan yrkesverksamma förskollärare med intresse för att fördjupa förståelsen för fysiska rum i förskoleverksamheten.Om författarnaSofia Eriksson Bergström är förskollärare och fil. dr i pedagogik. Hon disputerade vid Umeå universitet 2013 och arbetar nu som lektor vid Mittuniversitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 239 kr
 Letar efter nypriser..