Rivstart B1+B2 Övningsbok, andra upplagan
ISBN9789127434240
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattarePaula Levy Scherrer
Publiceringsår2015-08-12
FörlagNatur & Kultur
Antal sidor192
SpråkSvenska

Häftad • 2015-08-12

Rivstart B1+B2 Övningsbok, andra upplagan

av Paula Levy Scherrer

 • ISBN: 9789127434240
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-08-12
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -35% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Farshid F
  179 kr

  Bra skick

Om Rivstart B1+B2 Övningsbok, andra upplagan

Boken Rivstart B1+B2 Övningsbok, andra upplagan släpptes år 2015 och är skriven av Paula Levy Scherrer.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur.

Köp Rivstart B1+B2 Övningsbok, andra upplagan begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 98 kr (35%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Med humor och allvar visar Rivstart den snabbaste vägen till språket. Rivstart består av textbok, övningsbok och lärarhandledning. Lärandet går snabbt framåt med tydlig struktur och med snabba repetitioner. Teman i kapitlen och den grammatiska progressionen bygger på nivåbeskrivningarna i Europarådets nivåskala (GERS) och går igenom nivåerna A1C1. Övningsböckerna med grammatikövningar vävs in i textboken genom hänvisningar. Rivstart passar även bra för studier på egen hand eftersom pedagogiken och arbetet med textbok och övningsbok är lätt att förstå.LärarhandledningHär finns tips för undervisning, kopieringsunderlag och tester där eleven själv kan se sin språkutveckling. Du hittar också manus till hörövningar. Lärarhandledningen är webbaserad. Licensen gäller för en lärare i 12 månader.Kostnadsfritt extramaterialRivstart fortsätter på webben! Här finns extramaterial som övningar, ordlistor, ordkort för ordträning, verblista ljudfiler och mycket mer som passar extra bra för elever som studerar på egen hand eller för grupper med varierande kunskapsnivåer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 179 kr   Spara 35% mot nypris
Ny 277 kr