Riv stängslen Medierna som mötesplats: public journalism i svensk tappning
ISBN9789170553028
FormatHäftad
FörfattarePetter Beckman
Publiceringsår2003-09-28
FörlagInstitutet för Mediestudier
Antal sidor200
SpråkSvenska

Häftad • 2003-09-28

Riv stängslen Medierna som mötesplats: public journalism i svensk tappning

av Petter Beckman

 • ISBN: 9789170553028
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003-09-28
 • Förlag: Institutet för Mediestudier
 • Antal sidor: 200
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sanna G
  109 kr

  Bra skick

 • Jessie Ö
  129 kr

  Bra skick

Om Riv stängslen Medierna som mötesplats: public journalism i svensk tappning

Boken Riv stängslen Medierna som mötesplats: public journalism i svensk tappning släpptes år 2003 och är skriven av Petter Beckman.

Den består av 200 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Institutet för Mediestudier.

Köp Riv stängslen Medierna som mötesplats: public journalism i svensk tappning begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 50 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

En muslimsk boxartjej. En 50-årig kassörska i Skärholmen. En turkisk föreningsledare. En pensionerad oljedirektör. De lever i olika världar, men de vill alla att samhället ska bli en plats där det går att mötas, samtala och hantera gemensamma problem. Tidningarna, radio och TV skulle kunna vara en sådan mötesplats. Men det kräver att journalisterna börjar släppa in fler vanliga människor i samhällsdiskussionen. Journalisten Petter Beckman pläderar i den här boken för en sådan journalistroll. Det gör han utifrån egna erfarenheter som projektledare för DN:s mobila redaktion och utifrån den radikala mediefilosofi som kallas public journalism.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 50 kr