Religion i Sverige
ISBN9789175042442
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareIngvar Svanberg, David Westerlund, Andreas Wadensjö
Publiceringsår2011-10-20
FörlagDialogos Förlag
Antal sidor439
SpråkSvenska

Häftad • 2011-10-20

Religion i Sverige

av Ingvar Svanberg, David Westerlund och Andreas Wadensjö

 • ISBN: 9789175042442
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-10-20
 • Förlag: Dialogos Förlag
 • Antal sidor: 439
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -7% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Edija I
  259 kr

  Bra skick

Om Religion i Sverige

Boken Religion i Sverige släpptes år 2011 och är skriven av Ingvar Svanberg, David Westerlund och Andreas Wadensjö.

Den består av 439 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Dialogos Förlag.

Köp Religion i Sverige begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 20 kr (7%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Handboken om religioner är skriven av drygt 80 författare som tillsammans har skapat en heltäckande bild av rörelser, organisationer och den religiösa mångfalden i 2000-talet Sverige. Religionen utgör en viktig dimension i en rad mänskliga förehavanden. Det kan handla om mer eller mindre svårbegripliga väpnade konflikter, om terroriströrelser och om motsättningar mellan befolkningsgrupper runt om världen. Religiösa lobbygrupper kan påverka politiskt beslutsfattande i många länder. Men det kan också handla om mer lokala företeelser som friskolors vara eller inte vara, diskussioner om abort, klädnormer mm. Hur vi än förhåller oss till religion, är det otvivelaktigt ett angeläget ämne som berör alla. Frågor om konsekvenser av globalisering och sekularisering är centrala i dagens samhälle. I boken fokuseras samtidssituationen i Sverige mot en historisk och internationell bakgrund. Redaktörerna Ingvar Svanberg och David Westerlund är verksamma som forskare vid Södertörns högskola och har en gedigen erfarenhet inom detta ämne.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr   Spara 7% mot nypris
Ny 279 kr