Relief Livsvägar, elevbok, 2:a uppl
ISBN9789140676573
Upplaga2
FormatBoard book
FörfattareNils-Åke Tidman
Publiceringsår2012-08-06
FörlagGleerups Utbildning
SpråkSvenska

Board book • 2012-08-06

Relief Livsvägar, elevbok, 2:a uppl

av Nils-Åke Tidman

 • ISBN: 9789140676573
 • Upplaga: 2
 • Format: Board book
 • Publiceringsår: 2012-08-06
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -30% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Raphael T
  419 kr

  Ny

Om Relief Livsvägar, elevbok, 2:a uppl

Boken Relief Livsvägar, elevbok, 2:a uppl släpptes år 2012 och är skriven av Nils-Åke Tidman.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Relief Livsvägar, elevbok, 2:a uppl begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 180 kr (30%) mot att köpa den ny hos Akademibokhandeln.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Relief Livsvägar är ett läromedel i religion för elever som läser på något av de yrkesförberedande programmen.I Relief Livsvägar, elevbok presenteras de stora världsreligionerna på ett tydligt och enkelt sätt. Fokus ligger på praktiska riter och traditioner, och texten utgår i de allra flesta fall från svenska förhållanden. De olika livsåskådningarna tydliggörs också med hjälp av personliga intervjuer med troende och icke-troende. Bredvid världsreligionerna presenteras de etiska modellerna, tillsammans med ett antal typfall som lämpar sig utmärkt för diskussioner i klassrummet. Ett omfattande temakapitel tar upp ämnen som t.ex. förhållandet mellan religion och vetenskap, nyandlighet och texttolkning.Relief Livsvägar, elevbok i korthet:• ger dina elever en konkret och vardagsnära bild av olika religioner • tar avstamp i enskilda människors erfarenhet av religion • ett konkret och lättarbetat grundmaterial för kursen Religion 1 

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 419 kr   Spara 30% mot nypris
Ny från 599 kr