Relationsnycklar
ISBN9789187345098
FormatHäftad
Publiceringsår2016-03-14
FörlagVårdförlaget Human Capacity AB
Antal sidor150
SpråkSvenska

Häftad • 2016-03-14

Relationsnycklar

 • ISBN: 9789187345098
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2016-03-14
 • Förlag: Vårdförlaget Human Capacity AB
 • Antal sidor: 150
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

269 kr

Ej tillgänglig

349 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -32% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Elin T
  183 kr

  Ny

Om Relationsnycklar

Boken Relationsnycklar släpptes år 2016.

Den består av 150 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Vårdförlaget Human Capacity AB.

Köp Relationsnycklar begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 86 kr (32%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok visar hur låsta relationer och situationer kan öppnas och förvandlas till något positivt. Med begreppet relationsnycklar vill författaren synliggöra att alla individer, precis som alla nycklar och lås, är unika. Att arbeta med och för andra människor väcker många känslor och kan pendla från att var mycket krävande till ytterst stimulerande och givande. Det är vi som arbetar med och för människor som har möjlighet att svarva passande relationsnycklar i syfte att skapa en positiv utveckling. "Det är för mig vad vår yrkesroll handlar om". Boken är fylld med goda exempel på hur relationer kan förbättras och synsätt förändras.Författaren Johan Appel utbildar, föreläser och handleder på individ, grupp och ledningsnivå utifrån begreppen Samsyn och Samarbete, chefsmodellen CARE samt Socialstyrelsens Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 183 kr   Spara 32% mot nypris
 Letar efter nypriser..