Relationer som hjälper
ISBN9789144048628
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAlain Topor
Publiceringsår2008-05-20
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor141
SpråkSvenska

Häftad • 2008-05-20

Relationer som hjälper

av Alain Topor

 • ISBN: 9789144048628
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-05-20
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 141
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

333 kr

Ej tillgänglig

369 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -55% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Marlene J
  209 kr

  Bra skick

 • Ida W
  209 kr

  Ny

Om Relationer som hjälper

Boken Relationer som hjälper släpptes år 2008 och är skriven av Alain Topor.

Den består av 141 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Relationer som hjälper begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 183 kr (55%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur hjälper man personer med svåra psykiska problem? När man frågar dem själva får man delvis andra svar än om man frågar experter inom den medicinska vetenskapen. Patienterna/brukarna har oftast upplevt en vardag med plågsamma röster, ångest, modlöshet, kaos, ekonomiska problem, isolering och ensamhet.I Relationer som hjälper får läsaren ta del av deras egna upplevelser av vägen till återhämtning, och får veta vad som var viktigt för dem under denna process. Vissa gemensamma faktorer framkommer, t.ex. att individen ofta vet vad hon eller han behöver och vill ha inflytande över de insatser som görs. Det är också vanligt att man på egen hand hittar sätt att hantera sin situation, kanske med hjälp av personer i omgivningen.Boken inbjuder till reflektion över hur individens erfarenhetskunskap kan användas - tillsammans med experternas kunskap och erfarenheter - inom kunskaps- och organisationsutvecklingen av en evidensbaserad psykiatri och socialtjänst.Relationer som hjälper vänder sig till personal inom sjukvård och socialtjänst samt till studenter inom grund- och vidareutbildning. Boken är också av intresse för människor som lever med psykiska problem, och för deras anhöriga.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 150 kr   Spara 55% mot nypris
 Letar efter nypriser..