Regressions- och tidsserieanalys
ISBN9789144198729
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareGöran Andersson, Ulf Jorner, Anders Ågren
Publiceringsår1994-08-19
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor276
SpråkSvenska

Häftad • 1994-08-19

Regressions- och tidsserieanalys

av Göran Andersson, Ulf Jorner och Anders Ågren

 • ISBN: 9789144198729
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1994-08-19
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 276
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Danny D
  258 kr

  Ny

Om Regressions- och tidsserieanalys

Boken Regressions- och tidsserieanalys släpptes år 1994 och är skriven av Göran Andersson, Ulf Jorner och Anders Ågren.

Den består av 276 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Regressions- och tidsserieanalys begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 258 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Detta är den svenska standardboken om regressions- och tidsserieanalys. Grundidén att förklara principerna för regressions- och tidsserieanalys på ett omatematiskt sätt och att överlåta det tidsödande beräkningsarbetet till datorn är bibehållen. I denna tredje upplaga har ett nyskrivit avsnitt om bl.a. hur man studerar specifikationsfel i en modell och hur man testar parameterrestriktioner, heteroscedasticitet och autokorrelation tillkommit. Samtliga datorutskrifter har aktualiserats och övningsexemplen med lösningar har uppdaterats som gör att boken även i hög grad lämpar sig för självstudier. Liksom tidigare används MINITAB som kompletterats med SAS, EXCEL och EViews. Även tips ges om hur man söker data via Internet. Här till höger kan du ladda ner excelfiler med data för de flesta övningsuppgifter och illustrationsexempel, samt i vissa fall data som finns i tabeller.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 258 kr