Reflex Plus elevbok uppl 2
ISBN9789140695574
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareErik Nilsson, Hans Almgren, Stefan Höjelid, Anna Furevik
Publiceringsår2017-08-22
FörlagGleerups Utbildning AB
SpråkSvenska

Häftad • 2017-08-22

Reflex Plus elevbok uppl 2

av Erik Nilsson, Hans Almgren, Stefan Höjelid och Anna Furevik

 • ISBN: 9789140695574
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2017-08-22
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 4 säljare -52% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Caspian S
  459 kr

  Ny

 • Raphael T
  518 kr

  Ny

 • Ludwig E
  559 kr

  Ny

 • Miriam K
  600 kr

  Bra skick

Om Reflex Plus elevbok uppl 2

Boken Reflex Plus elevbok uppl 2 släpptes år 2017 och är skriven av Erik Nilsson, Hans Almgren, Stefan Höjelid och Anna Furevik.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning AB.

Köp Reflex Plus elevbok uppl 2 begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 319 kr (52%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Reflex är en läromedelsserie i samhällskunskap för gymnasieskolan som består av tryckta elevböcker och digitala läromedel. Reflex Plus, elevbok är i första hand avsedd för kursen Samhällskunskap 1b. Här får du ett inspirerande och flexibelt läromedel med ett berättande språk och en tydlig struktur som underlättar för både dig som lärare och dina elever. Eleverna ges utförlig faktabakgrund till ämnets alla delar. Olika samhällsfrågor belyses ur både ett samhälls- och ett individperspektiv. Det finns debattrutor och engagerande case i varje avsnitt, dessa bjuder in till diskussion och ställningstagande samt gör teorin mer verklighetsanknuten. Till avsnitten finns såväl repetitionsfrågor som analysuppgifter, diskussionsuppgifter och fördjupningsuppgifter. Den överskådliga formgivningen, detaljerade innehållsförteckningen och det fylliga registret gör att boken fungerar väldigt bra som referensbok vid elevarbeten. I denna andra upplaga har genusperspektivet blivit tydligare, med bland annat ett helt nyskrivet kapitel som heter Han, hon och hen. Texterna kompletteras med många diskussionsväckande bilder, statistik och tabeller. Övningarna tränar i högre grad de förmågor som kunskapskraven mäter. Detta är en modern klassiker som bara blir bättre! Reflex Plus, elevbok i korthet: • anpassad för gymnasiekursen Samhällskunskap 1b• inspirerande, flexibel, med ett berättande språk och tydlig struktur – underlättar för både lärare och elever• debattrutor och engagerande case som bjuder in till diskussion och ställningstagande

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 300 kr   Spara 52% mot nypris
Ny från 619 kr