Reflektionshandboken för pedagoger
ISBN9789140688255
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareKristin Bie
Publiceringsår2014-08-25
FörlagGleerups Utbildning
Antal sidor416
SpråkSvenska

Häftad • 2014-08-25

Reflektionshandboken för pedagoger

av Kristin Bie

  • ISBN: 9789140688255
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2014-08-25
  • Förlag: Gleerups Utbildning
  • Antal sidor: 416
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Reflektionshandboken för pedagoger

Boken Reflektionshandboken för pedagoger släpptes år 2014 och är skriven av Kristin Bie.

Den består av 416 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Reflektionshandboken för pedagoger begagnad från en annan stundent hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur kan man tänka kring sitt arbete och sin yrkesroll, ensam och tillsammans med andra? Och på vilket sätt är denna reflektion viktig för oss och för arbetet? Det är utgångspunkten för den här boken.Reflektionshandboken för pedagoger är en hjälp för lärandeorienterad reflektion. Den behöver inte läsas från pärm till pärm, utan den fungerar som en uppslagsbok med riktlinjer för hur reflektion kan bli ett stöd i din yrkesverksamhet.”Reflektion är ett verktyg för professionsutveckling. Som pedagog är det viktigt att reflektera över praxis för att synliggöra de egna teorierna, värderingarna och handlingarna. Den här boken klargör vad reflektion är och hur reflektionsprocessen konkret kan användas för utveckling av den egna verksamheten. Den vänder sig både till lärarstudenter och verksamma pedagoger.” - Christine Engström, Institutionen för pedagogik och specialpedagogik, Göteborgs universitetBoken har ett praktiskt fickformat.Översättning: Hans DalénFackgranskning: Christine Engström, Göteborgs universitetKristin Bie har arbetat som lektor vid sjuksköterskeutbildningen, och då särskilt med reflektion vid vägledning av studenter. Hon arbetar i dag vid utvecklingscentret i Björgene där hon leder etikrådet för hälso- och omsorgsarbete och anordnar kurser för etikvägledare.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Ny från 215 kr