Reflektion i lärande och vård : en utmaning för sjuksköterskan
ISBN9789144088198
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMargaretha Ekebergh, Mia Berglund
Publiceringsår2015-01-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor272
SpråkSvenska

Häftad • 2015-01-12

Reflektion i lärande och vård : en utmaning för sjuksköterskan

av Margaretha Ekebergh och Mia Berglund

 • ISBN: 9789144088198
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-01-12
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 272
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

336 kr

Ej tillgänglig

439 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -77% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sandra A
  137 kr

  Väl använd

 • Emma W
  159 kr

  Bra skick

Om Reflektion i lärande och vård : en utmaning för sjuksköterskan

Boken Reflektion i lärande och vård : en utmaning för sjuksköterskan släpptes år 2015 och är skriven av Margaretha Ekebergh och Mia Berglund.

Den består av 272 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Reflektion i lärande och vård : en utmaning för sjuksköterskan begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 258 kr (77%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Förmågan att reflektera spelar en central roll i sjuksköterskans omvårdnadsarbete. Det är därför viktigt att utveckla denna förmåga under utbildningen till sjuksköterska. Reflektion är väsentligt för den egna lärandeprocessen under utbildningen, men också för att kunna stödja patienters och närståendes lärande i samband med ohälsa och sjukdom.Reflektion i lärande och vård handlar om hur blivande sjuksköterskor kan lära sig yrket och utvecklas till kompetenta och reflekterande vårdare. Den visar också hur de kan stödja patienters och närståendes lärande samt hur de som yrkesverksamma sjuksköterskor kan lära för att fortsätta att vara reflekterande.Boken vänder sig i första hand till studenter i sjuksköterskeutbildning. Bokens innehåll är också mycket viktigt för de handledare och lärare som ska stödja studenter i lärande och reflektion.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 78 kr   Spara 77% mot nypris
 Letar efter nypriser..