Redovisningsteori - policy och praxis
ISBN9789147076451
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareKristina Artsberg
Publiceringsår2005-03-22
FörlagLiber AB
Antal sidor452
SpråkSvenska

Häftad • 2005-03-22

Redovisningsteori - policy och praxis

av Kristina Artsberg

 • ISBN: 9789147076451
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-03-22
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 452
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna J
  359 kr

  Bra skick

Om Redovisningsteori - policy och praxis

Boken Redovisningsteori - policy och praxis släpptes år 2005 och är skriven av Kristina Artsberg.

Den består av 452 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Redovisningsteori - policy och praxis begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Bokens syfte är att fördjupa läsarens kunskaper om etablerade normer och synsätt inom redovisning. Men författaren vill även få läsaren att diskutera mer principiellt och argumentera för olika lösningar och ståndpunkter. Läs mer Boken utgår delvis från ett traditionellt upplägg där olika redovisningsposter och transaktioner diskuteras var för sig. Men där slutar det traditionella upplägget eftersom varje post diskuteras utifrån tre frågor: - Bör-frågan: Hur bör man enligt olika normativa perspektiv redovisa? - Är-frågan: Vilken är den etablerade policyn och hur ser praxis ut? - Varför-frågan: Varför har man valt den lösning man har valt? Om författarna Kristina Artsberg är docent i företagsekonomi vid Ekonomihögskolan i Lund, Lunds universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 359 kr
 Letar efter nypriser..