Redovisning och bokföring : med utgångspunkt i BAS-planen
ISBN9789144104706
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareEva Hedenström, Hans Malmquist
Publiceringsår2015-04-28
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor158
SpråkSvenska

Häftad • 2015-04-28

Redovisning och bokföring : med utgångspunkt i BAS-planen

av Eva Hedenström och Hans Malmquist

 • ISBN: 9789144104706
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-04-28
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 158
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Adelina K
  209 kr

  Bra skick

Om Redovisning och bokföring : med utgångspunkt i BAS-planen

Boken Redovisning och bokföring : med utgångspunkt i BAS-planen släpptes år 2015 och är skriven av Eva Hedenström och Hans Malmquist.

Den består av 158 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Redovisning och bokföring : med utgångspunkt i BAS-planen begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Redovisning och bokföring - med utgångspunkt i BAS-planen är ett läromedelspaket i grundläggande redovisning för högskolestudier eller annan eftergymnasial utbildning. Det består av en teoribok och en övningsbok med lösningar. Avsikten med paketet är dels att utgöra ett användbart utbildningsmaterial i bokföring där BAS-planen är den tillämpade kontoplanen, dels att presentera ämnet redovisning på ett mer koncentrerat sätt än vanligt. Stor vikt har lagts vid att förklara och diskutera termerna inkomst/utgift, intäkt/kostnad och inbetalning/utbetalning. Bokens text och övningar behandlar resultaträkningen, balansräkningen och kassaflödesanalysen samt de inbördes sambanden mellan dessa rapporter. I boken tas även begreppet god redovisningssed upp, liksom Bokföringsnämndens påverkan genom K-projekten. Denna upplaga är uppdaterad utifrån aktuella regelverk per februari 2019. Redovisning och bokföring lär man sig genom att öva, öva och åter öva. Arbeta därför med teoriboken och övningsboken parallellt. Teoriboken ger en orientering och utgör ett stöd för arbetet med övningsuppgifterna.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr
 Letar efter nypriser..