Redovisning i ett nötskal
ISBN9789144057774
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattarePeter Öhman, Torbjörn Tagesson
Publiceringsår2017-06-14
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor171
SpråkSvenska

Häftad • 2017-06-14

Redovisning i ett nötskal

av Peter Öhman och Torbjörn Tagesson

 • ISBN: 9789144057774
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2017-06-14
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Antal sidor: 171
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Danny D
  154 kr

  Ny

Om Redovisning i ett nötskal

Boken Redovisning i ett nötskal släpptes år 2017 och är skriven av Peter Öhman och Torbjörn Tagesson.

Den består av 171 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp Redovisning i ett nötskal begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 154 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Redovisning i ett nötskal är ett grundläggande läromedel i redovisning som i första hand riktar sig till andra än blivande ekonomer. Det kan vara tekniker, jurister, samhällsvetare, beteendevetare, humanister, läkare, politiker och egna företagare. Alla som tar del av innehållet i detta läromedel ska kunna förstå huvuddragen i företags och organisationers redovisningsrapporter och tolka informationen. Efter ett introducerande kapitel följer en genomgång av resultaträkning, balansräkning, förvaltningsberättelse, noter och kassaflödesanalys. Därefter knyter författarna an till innehållet i tidigare kapitel och visar hur man med hjälp av olika nyckeltal kan bedöma och analysera den information som finns i en årsredovisning. Ett kapitel om krav och skäl till redovisningens stora betydelse och några utblickar avslutar boken. Varje kapitel innehåller frågor för reflektion samt faktarutor där centrala begrepp förklaras. Dessa finns också översatta till engelska och finns samlade i en ordlista. Den nya upplagan är uppdaterad med anledning av förändringar i skattelagstiftning, årsredovisningslag samt Bokföringsnämndens allmänna råd. Den är också ändrad utifrån nya regler om revision och revisionsplikt. Som komplement till läroboken finns ett övningar att ladda ner.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 154 kr