Redovisning : från bokföring till analys (bok + digital produkt)
ISBN9789144121062
Upplaga3
FormatFlexband
FörfattareJan Marton
Publiceringsår2018-07-03
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor464
SpråkSvenska

Flexband • 2018-07-03

Redovisning : från bokföring till analys (bok + digital produkt)

av Jan Marton

 • ISBN: 9789144121062
 • Upplaga: 3
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2018-07-03
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 464
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emanuel S
  284 kr

  Bra skick

 • Emma J
  359 kr

  Ny

Om Redovisning : från bokföring till analys (bok + digital produkt)

Boken Redovisning : från bokföring till analys (bok + digital produkt) släpptes år 2018 och är skriven av Jan Marton.

Den består av 464 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Redovisning : från bokföring till analys (bok + digital produkt) begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 225 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Redovisning är en process som omfattar allt från företagets transaktioner och omständigheter, till den analys och användning av företagets redovisnings­information som slutligen sker. Redovisning ligger också till grund för en lång rad viktiga beslut. Vi vill med den här boken visa att redovisning är någonting helt fundamentalt i samhället och ett ämne som är både roligt, spännande och viktigt! Boken består av fem delar.I dessa delar illustreras hur:1. Redovisningen tar avstamp i de transaktioner och omständigheter som uppstår i företagets vardag.2. Transaktioner noteras i företagets bokföring med den grundläggande logik som all redovisning bygger på.3. De finansiella rapporterna upprättas genom summeringar men även en stor mängd subjektiva bedömningar. Upplysningar och tilläggsinformation behövs också för att informationen i rapporterna ska kunna förstås.4. Redovisningsprinciper och redovisningsregler har en avgörande betydelse för redovisningen.5. Redovisningsinformation kan konsumeras av användare utanför företaget som vill bilda sig en uppfattning om hur det går för företaget, ofta genom att jämföra företaget med andra företag, något som ofta kräver användning av så kallade nyckeltal.Till boken finns ett gediget övningsmaterial i form av en övningsbok som täcker huvudbokens samtliga delar. Den innehåller ett stort antal övningar med full­ständiga lösningsförslag och kommentarer.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 225 kr
 Letar efter nypriser..