Rättegång. Fjärde häftet
ISBN9789139204817
Upplaga7
FormatHäftad
FörfattarePer Olof Ekelöf
Publiceringsår2009-08-27
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor343
SpråkSvenska

Häftad • 2009-08-27

Rättegång. Fjärde häftet

av Per Olof Ekelöf

 • ISBN: 9789139204817
 • Upplaga: 7
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-08-27
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 343
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -56% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Desideria Å
  229 kr

  Bra skick

Om Rättegång. Fjärde häftet

Boken Rättegång. Fjärde häftet släpptes år 2009 och är skriven av Per Olof Ekelöf.

Den består av 343 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Rättegång. Fjärde häftet begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 290 kr (56%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I RÄTTEGÅNG IV behandlar professor Per Olof Ekelöf m.fl. den svenska civil- och straffprocessen. Böckerna i serien Rättegång är huvudsakligen avsedda att vara kurslitteratur i juristutbildningen, men är även användbara för praktiskt verksamma jurister.I RÄTTEGÅNG IV behandlas den gällande bevisrätten. Boken behandlar centrala begrepp och principer inom bevisrätten. Vidare innehåller RÄTTEGÅNG IV redogörelser för bevisbördans placering och beviskravets styrka i olika slags mål. Ett kapitel ägnas frågan om hur bevisningen värderas. I separata kapitel behandlas de olika bevismedlen, t.ex. vittne och skriftligt bevis. Boken avslutas med ett kapitel om bevissäkring och bevisefterforskning.Denna sjunde upplaga av boken har omarbetats och reviderats av Henrik Edelstam, professor i processrätt vid Juridiska institutionen, Stockholms universitet och Lars Heuman, professor i processrätt vid Juridiska institutionen, Stockholms universitet samt forskare vid Stockholm Centre for Commercial Law.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 229 kr   Spara 56% mot nypris
Ny 519 kr