Rätt och fel : introduktion till moralfilosofi
ISBN9789144059273
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareJames Rachels, Stuart Rachels
Publiceringsår2010-11-19
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor231
SpråkSvenska

Häftad • 2010-11-19

Rätt och fel : introduktion till moralfilosofi

av James Rachels och Stuart Rachels

 • ISBN: 9789144059273
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-11-19
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 231
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emelie H
  179 kr

  Bra skick

 • Emelie E
  209 kr

  Bra skick

 • Nick H
  219 kr

  Ny

 • Nick H
  297 kr

  Ny

Om Rätt och fel : introduktion till moralfilosofi

Boken Rätt och fel : introduktion till moralfilosofi släpptes år 2010 och är skriven av James Rachels och Stuart Rachels.

Den består av 231 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Rätt och fel : introduktion till moralfilosofi begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 179 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Rätt och fel är en grundläggande kursbok för studier i etik som sedan länge är väl etablerad. Boken är framför allt uppskattad för sin lättillgänglighet och för sina tankeväckande och klargörande diskussioner. Författarna kombinerar tydliga förklaringar av moralfilosofins teorier med intressanta exempel. Bland de ämnen som diskuteras finns kulturrelativism, eutanasi, homosexualitet och människors behandling av djur. Texten har ett brett användningsområde, inte bara i teoretiska etikkurser utan också i tillämpad etikutbildning. Boken vänder sig främst till studenter på universitet och högskolor i filosofi eller andra utbildningar med inslag av etiska frågeställningar. Denna tredje svenska upplaga är genomgående reviderad, såväl språkligt som genom utökade och aktualiserade resonemang.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 179 kr
 Letar efter nypriser..