Ramadan : en svensk tradition
ISBN9789188552877
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareJenny Berglund, Simon Sorgenfrei
Publiceringsår2009-08-12
FörlagArcus Förlag
Antal sidor175
SpråkSvenska

Inbunden • 2009-08-12

Ramadan : en svensk tradition

av Jenny Berglund och Simon Sorgenfrei

 • ISBN: 9789188552877
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2009-08-12
 • Förlag: Arcus Förlag
 • Antal sidor: 175
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -44% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Johan D
  100 kr

  Ny

Om Ramadan : en svensk tradition

Boken Ramadan : en svensk tradition släpptes år 2009 och är skriven av Jenny Berglund och Simon Sorgenfrei.

Den består av 175 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Arcus Förlag.

Köp Ramadan : en svensk tradition begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 80 kr (44%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Islam är Sveriges näst största religion. Uppskattningsvis 400 000 svenskar, varav en fjärdedel i skolåldern eller yngre, är muslimer. Vissa är praktiserande medan andra är sekulariserade. Bland islams helger och högtider intar fastemånaden ramadan och den avslutande festen id al-fitr en särställning. Den muslimska fastemånaden omsätter cirka en miljard kronor i Sverige och är en av landets största högtider. Hur påverkas Sverige av ramadan och hur påverkas ramadan av Sverige? Hur fungerar det att fasta för de yngsta? För de äldsta? För idrottare på elitnivå? Hur firas ramadan bland universitetsstudenter? Kan man fira ramadan utan att fasta och hur gör man i så fall då?I Ramadan - en svensk tradition berättar svenska muslimer om vad ramadan betyder för dem. Boken är skriven av forskare frånsvenska högskolor och universitet och bygger på intervjuer som gjorts från Umeå till Helsingborg.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 100 kr   Spara 44% mot nypris
Ny 180 kr