Psykologins vetenskapsteori : en introduktion
ISBN9789144028934
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareGerd Christensen
Publiceringsår2004-03-01
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor238
SpråkSvenska

Häftad • 2004-03-01

Psykologins vetenskapsteori : en introduktion

av Gerd Christensen

 • ISBN: 9789144028934
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-03-01
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 238
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -70% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Michelle N
  120 kr

  Bra skick

 • Martin A
  150 kr

  Ny

 • Daniel W
  259 kr

  Ny

Om Psykologins vetenskapsteori : en introduktion

Boken Psykologins vetenskapsteori : en introduktion släpptes år 2004 och är skriven av Gerd Christensen.

Den består av 238 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Psykologins vetenskapsteori : en introduktion begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 282 kr (70%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vetenskapsteori är grundvalen för all tolkning av vetenskap, generellt såväl som för varje enskild disciplin. Här beskrivs förhållningssätt till teori, metod och resultat; utan vetenskapsteoretiska ställningstaganden kan forskningsresultat inte förstås och användas. Psykologins vetenskapsteori belyser psykologiämnets vetenskapsteoretiska särställning i skärningspunkten mellan tre vetenskapliga huvudområden: naturvetenskap, humanvetenskap och samhällsvetenskap. I grunden ligger psykologins fundamentala vetenskapsteoretiska problem: förhållandet mellan det psykiska och det fysiska. Dessutom ger boken en grundlig introduktion till vetenskapligt förhållningssätt och en kortfattad historisk översikt över teman och problemområden inom psykologin. Boken vänder sig i första hand till dem som studerar psykologi på universitetsnivå, men passar även för studenter i närliggande ämnen som filosofi och pedagogik. I boken förklaras grundläggande vetenskapsteoretiska begrepp, som även återges i en ordlista i slutet av boken.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 120 kr   Spara 70% mot nypris
Ny från 402 kr