Psykologi i organisation och ledning
ISBN9789144057316
Upplaga3
FormatInbunden
Publiceringsår2010-08-20
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor527
SpråkSvenska

Inbunden • 2010-08-20

Psykologi i organisation och ledning

  • ISBN: 9789144057316
  • Upplaga: 3
  • Format: Inbunden
  • Publiceringsår: 2010-08-20
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 527
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Psykologi i organisation och ledning

Boken Psykologi i organisation och ledning släpptes år 2010.

Den består av 527 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Psykologi i organisation och ledning ger en bred och grundlig intro duktion till organisations- och ledarskapspsykologi. Författarnas utgångspunkt är, som i tidigare upplagor, att redogöra för psyko logiska principer och teorier som har stor betydelse för att vi ska förstå oss själva och andra bättre i arbetslivet. I denna upplaga har författarna byggt vidare på de innehållsmässiga och pedagogiska grepp som har gjort boken till det mest använda introduktionsverket i organisationsbeteende i Skandinavien. Innehållet har vidareutvecklats och uppdaterats så att det ger en representativ bild av dagens kunskap inom fältet. Psykologi i organisation och ledning är gediget forskningsbaserad.De teoretiska kunskaperna illustreras genom praktiska problem ställningar rörande till exempel motivering av medarbetare, team arbete, arbetsmiljö, arbetstillfredsställelse, stress, konflikter och konflikt hantering, mobbning, organisationsförändringar och ledarskap. Psykologi i organisation och ledning riktar sig främst till studenter inom arbets- och organisationspsykologi, ledarskap och företags ekonomi. Den lämpar sig även för andra intresserade som vill ha en introduktion i ämnet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..