Psykologi 1 för Vård och omsorgsprogrammet
ISBN9789127460485
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2022-01-28
FörlagNatur & Kultur Läromedel
Antal sidor248
SpråkSvenska

Häftad • 2022-01-28

Psykologi 1 för Vård och omsorgsprogrammet

 • ISBN: 9789127460485
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2022-01-28
 • Förlag: Natur & Kultur Läromedel
 • Antal sidor: 248
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

515 kr

Ej tillgänglig

669 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

453 kr

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -66% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Marcus L
  154 kr

  Bra skick

 • Marcus L
  164 kr

  Bra skick

Om Psykologi 1 för Vård och omsorgsprogrammet

Boken Psykologi 1 för Vård och omsorgsprogrammet släpptes år 2022.

Den består av 248 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Läromedel.

Köp Psykologi 1 för Vård och omsorgsprogrammet begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 299 kr (66%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Psykologiundervisningen ska relatera till eleverna själva. Uppgifter och reflektionsfrågor kopplas därför till elevernas verklighet. Exempel och uppgifter kopplade till vård- och omsorgssituationer skapar ett samband mellan psykologiämnet och elevernas framtida yrkesroll. Läroboken passar både elever i gymnasieskolan och vuxenstuderande. Psykologi 1 är baserad på psykologiläromedlet Med nya ögon. Aktuellt innehåll Läromedlet följer kursplanen i Psykologi 1 och innehåller kapitel om psykologins historiska framväxt, stress och socialpsykologi. Läromedlet lyfter också fram de områden där forskningen har gått framåt som mest, såsom kognitiv psykologi och biologisk psykologi. Psykologi 1 innehåller följande delar: Känn dig själv Psykologins historiska framväxt Kognitiv psykologi Biologisk psykologi Stress Socialpsykologi Ordlista med förklaringar av centrala begrepp Bokens första kapitel "Känn dig själv" syftar till att introducera psykologiämnet på ett intresseväckande sätt. Eleverna får bekanta sig med några psykologiska begrepp och träna sig i att analysera en fallbeskrivning. Språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt Psykologi 1 utgår från ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt vilket innebär att eleverna utvecklar psykologiska kunskaper såväl som det ämnesspecifika språket. Reflektionsfrågor aktiverar elevernas förförståelse och stöttar deras läsförståelse. Centrala psykologiska begrepp förklaras i löpande text samt i en ordlista längst bak i boken. Uppgifter hjälper eleverna att lära in begrepp, tillämpa kunskaper och att kritiskt granska perspektiv och teorier.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 154 kr   Spara 66% mot nypris
 Letar efter nypriser..