Psykiatri : en orienterande översikt
ISBN9789144050171
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareHans Adler, Sten Levander, Ola Gefvert, Eva Tuninger
Publiceringsår2008-03-28
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor381
SpråkSvenska

Häftad • 2008-03-28

Psykiatri : en orienterande översikt

av Hans Adler, Sten Levander, Ola Gefvert och Eva Tuninger

 • ISBN: 9789144050171
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-03-28
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 381
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maggie H
  259 kr

  Bra skick

 • Eva K
  359 kr

  Ny

 • Emelie E
  359 kr

  Bra skick

 • Jessica N
  459 kr

  Bra skick

Om Psykiatri : en orienterande översikt

Boken Psykiatri : en orienterande översikt släpptes år 2008 och är skriven av Hans Adler, Sten Levander, Ola Gefvert och Eva Tuninger.

Den består av 381 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Psykiatri : en orienterande översikt begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Psykiatri har alltid väckt känslor. Den är i mindre utsträckning än övriga medicinska discipliner baserad på naturvetenskapligt orienterad forskning. Det ger utrymme för andra kunskapsmodeller men också charlataneri. Behandlingen av patienterna misslyckas ofta; dessa patienter, liksom deras anhöriga, söker efter hopp och sätter sin lit till metoder som ligger utanför den medicinska kunskapens domäner - och ibland utanför förnuftets. I denna bok, som nu utkommer i en tredje reviderad upplaga, behandlas bl.a. orsaker och sjukdomsmekanismer, psykiatriska sjukdomar och störningar, personlighet och personlighetsstörningar, ångestsjukdomar, sexuella avvikelser och ätstörningar. Boken riktar sig till många yrkeskategorier som i sitt arbete kommer i kontakt med människor med psykiatriska problem. Den bör även kunna användas i medicinarutbildningen upp till AT-nivå.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr