Projektorganisationen - Kritiska analyser av projektprat och praktik
ISBN9789147072347
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2003-04-09
FörlagLiber AB
Antal sidor320
SpråkSvenska

Häftad • 2003-04-09

Projektorganisationen - Kritiska analyser av projektprat och praktik

 • ISBN: 9789147072347
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003-04-09
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 320
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

469 kr

Ej tillgänglig

479 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -45% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ika H
  259 kr

  Bra skick

 • Anna H
  309 kr

  Bra skick

Om Projektorganisationen - Kritiska analyser av projektprat och praktik

Boken Projektorganisationen - Kritiska analyser av projektprat och praktik släpptes år 2003.

Den består av 320 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Projektorganisationen - Kritiska analyser av projektprat och praktik begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 210 kr (45%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad tänker du på när du hör ordet projekt? På stimulerande arbetsuppgifter, givande teamwork, värdefull kompetensutveckling och äventyrliga visioner? Eller på stress, orealistiska tids- och kostnadsramar, samarbetsproblem, ständigt nya förhållande och oändligt många övertidstimmar? Arbete i projektform utgör i dag en mycket stor del av den vardag vi möter på våra arbetsplatser. Det pratas i positiva ordalag om projekt, i vitt skilda sammanhang. Men samtidigt – fler än någonsin mår dåligt i dagens arbetsliv. Antalet stressrelaterade sjukdomar och sjukskrivningar ökar stadigt och människor byts ut. Varför är det så? Finns det något samband mellan projektorganisation och människors hälsa? Jesper Blomberg tar här ett helhetsgrepp på fenomenet projekt och presenterar vad som å ena sidan sägs vad gäller projekt och vad som å andra sidan görs och upplevs i de projekt som pågår. Boken bygger dels på empiriska studier av projektarbete i olika organisationer, dels på den forskning som genom tiderna gjorts inom området. Här avslöjas myten om det moderna projektet! Projektorganisationen placeras under luppen och vi kan tydligt se vad som döljer sig bakom begreppet. Boken avslutas med en omfattande analys som mynnar ut i konkreta förslag på strategier som kan tillämpas i praktiken och i en modell för hur en väl fungerande projektorganisation skulle kunna se ut. Här visas hur man kan organisera för såväl uthållighet, kontinuitet och gradvis förnyelse som för utveckling av människors kunskap, fysiska förmåga och materiella resurser. En organisation där man når framgång utan att människor kommer till skada på vägen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr   Spara 45% mot nypris
 Letar efter nypriser..